Пальники на відпрацьовуванні

Пальник на відпрацюванні S250, 10-50 кВт
13 500 ₴ Пальник на відпрацюванні S250, 10-50 кВтКод: 000027931
Пальник на відпрацюванні S230, 5-40 кВт
12 000 ₴ Пальник на відпрацюванні S230, 5-40 кВтКод: 000027197
Пальник на відпрацюванні S170, 5-15 кВт
11 600 ₴ Пальник на відпрацюванні S170, 5-15 кВтКод: 000027196
Пальник на відпрацюванні S270H, 20-90 кВт
15 000 ₴ Пальник на відпрацюванні S270H, 20-90 кВтКод: 000027425
Пальник на відпрацюванні S270, 10-60 кВт
12 000 ₴ Пальник на відпрацюванні S270, 10-60 кВтКод: 000027031
Пальник на відпрацюванні S200, 5-30 кВт
10 000 ₴ Пальник на відпрацюванні S200, 5-30 кВтКод: 000027179