Датчики температури

Датчики температури

Датчик НТС БЕРЕТТА CIAO-SMART
155 ₴ Датчик НТС БЕРЕТТА CIAO-SMARTКод: 000014412
Датчик НТС EXLUZIV MIX
248 ₴ Датчик НТС EXLUZIV MIXКод: 000014466
Сигналізатор газу Страж C30BV
1 759,50 ₴ Сигналізатор газу Страж C30BVКод: 000021902
Сигналізатор газу Страж C31BV
1 028 ₴ Сигналізатор газу Страж C31BVКод: 000021686
Сигналізатор газу Страж C32BV
1 051 ₴ Сигналізатор газу Страж C32BVКод: 000021816
Датчик зовнішньої температури
4 951,45 ₴ Датчик зовнішньої температуриКод: 000028524
ДАТЧИК NTS EGIS-CLASS
421,60 ₴ ДАТЧИК NTS EGIS-CLASSКод: 000014545
Датчик температури газів для TECH
1 504,23 ₴ Датчик температури газів для TECHКод: 000030491